New Profesional Consult 930 x 122

cinema bucurești

FILMUL „LA GOMERA” VA FI DIFUZAT LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Duminică, 27 octombrie 2019, de la ora 18, la Cinematograful „București” va fi difuzat filmul românesc „La Gomera”. Regia îi aparține lui  Corneliu Porumboiu, în rolurile principale fiind Vlad Ivanov, Catrinel Marlon, Rodica Lazăr și Agustí Villaronga.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Filmul spune povestea lui Cristi, un polițist român corupt implicat într-o afacere de 30 de milioane de euro cu mafia, care ajunge în insula La Gomera, în Spania, pentru a învăța „El Silbo”, un limbaj fluierat folosit de localnici.

Limbajul codat îl va ajuta să-l elibereze pe Zsolt, un traficant aflat în arest la București, și singurul din bandă care știe unde sunt ascunși banii (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Pitești. E gratis!

„În urmă cu câțiva ani am urmărit un documentar despre <El Silbo>. Acest limbaj fascinant, aflat pe cale de dispariție, redescoperit și folosit din nou pe insula La Gomera, m-a inspirat și motivat să scriu această poveste”, declară regizorul.

„La Gomera”, filmul regizat de Corneliu Porumboiu și realizat în 2019, este propunerea României pentru o nominalizare la categoria „Cel mai bun lungmetraj internațional” a premiilor „Oscar” 2020.

Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Biletele pot fi achiziționate și on-line, de pe platforma www.bilete.ro.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3