930 x122 grota rece

cinema bucurești

GEOSTORM: PERICOL GLOBAL, LA CINEMA “BUCUREȘTI”

Sâmbătă, 15 februarie 2020, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „Geostorm: Pericol global”. Regia îi aparține lui Dean Devlin, în rolurile principal jucând, printre alții, actori celebri, precum Gerard Butler și Andy Garcia. Filmul este un S.F. de acțiune.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

După o serie de dezastre naturale care puneau în pericol omenirea, conducătorii lumii au colaborat pentru construirea unei reţele de sateliţi care să stabilizeze climatul.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Însă sistemul a început să dea erori, iar specialiştii mai au foarte puţin timp la dispoziţie pentru a detecta problema şi a salva planeta.

Gerard Butler revine pe marile ecrane în rolul unui inginer care, alături de fratele său (Jim Sturgess), este angajat să rezolve problema tehnică de pe unul dintre sateliţi. În timp ce Jake (Butler) este trimis în spaţiu să repare defecţiunea, Max (Sturgess) începe să investigheze ipoteza unei conspiraţii la nivel înalt, chiar din interiorul Casei Albe.

Prețul unui bilet la „Geostorm: Pericol global” este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 16 februarie, tot de la ora 18, la Cinematograful „București” va fi difuzat filmul „Balanța” – prima producție românească restaurată în format digital 4K. Regia îi aparține lui Lucian Pintilie, în rolurile principale jucând Maia Morgenstern și Răzvan Vasilescu.

Filmul prezintă povestea Nelei, o tânără profesoară care are grijă de tatăl ei, fost colonel în Securitate, aflat acum pe moarte. El vrea ca trupul lui să fie folosit pentru cercetări medicale, dar Universitatea refuză, invocând că frigiderele sale sunt stricate.

Nela pleacă în provincie, unde a fost repartizată la o școală. Îl întâlnește pe Mitică, un doctor la spitalul local, care, ca și ea, nu acceptă compromisurile și e plin de visuri și optimism.

Cei doi îi deranjează pe toți cei din jur cu atitudinea lor, dar vor reuși să facă față provocărilor vieții, de parcă ar fi fost atinși de grația divină.

Prețul unui bilet la „Balanța” este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3