EcoMoto 930×122

cinema bucurești

INTRARE GRATUITĂ LA CINEMA „BUCUREȘTI”. FILM ANTOLOGIC

Intrare gratuită la Cinema „București”. Film antologic. Sâmbătă, 13 aprilie 2019, de la ora 18, la Cinematograful de artă  „București” din Pitești va fi proiectat filmul „Bohemian Rhapsody”. Regia este semnată de Dexter Fletcher și Bryan Singer, în rolurile principale jucând Mike Myers, Lucy Boynton, Rami Malek, Tom Hollander și Gwilym Lee.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

„Bohemian Rhapsody” (2018) este o celebrare a legendarei trupe „Queen”, a muzicii sale și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Filmul urmărește ascensiunea trupei prin melodiile sale iconice și sunetul revoluționar, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea triumfătoare a membrilor trupei în ajunul concertului „Live Aid”. La concertul caritabil „Live Aid” din 1985 trupa a hipnotizat stadionul Wembley din Londra și audiența TV la nivel mondial cu hituri precum „We Will Rock You” și „Radio Ga Ga”.

Trupa a continuat să concerteze și să înregistreze chiar și atunci când sănătatea lui Freddie Mercury s-a deteriorat. În 1991, la o zi după ce a recunoscut public că are SIDA, Mercury a decedat din cauza bolii sale, la vârsta de 45 de ani.

Duminică, 14 aprilie, de la ora 11, la Cinema „București” veți putea vedea filmul american pentru copii „Proiectul Florida”. Regia îi aparține lui Sean Baker, rolurile principale fiind interpretate de Brooklynn Prince, Christopher Rivera, Aiden Malik și Willem Dafoe.

Filmul spune povestea lui Halley și a fiicei ei de 6 ani, Moonee, care locuiesc împreună într-un motel deținut de Bobby, un om a cărui înfățișare serioasă ascunde, de fapt, o mare de compasiune și bunătate.

În ciuda situației sale dificile și a tuturor lucrurilor care se întâmplă în jurul ei, micuța Moonee nu are nicio dificultate în a transforma fiecare zi într-o sărbătoare. În timp ce după-amiezele ei sunt presărate cu năzbâtii și aventuri care mai de care, mama sa se vede nevoită curând să exploreze opțiuni foarte periculoase. Cu toate acestea, dragostea lui Moonee pentru tot ceea ce o înconjoară e atât de pură încât devine contagioasă.

Tot duminică, de la ora 18, la același cinematograf va fi difuzată comedia „În libertate!” (titlul original: „En liberté!”). Regia îi aparține lui Pierre Salvadori. În rolurile principale: Adèle Haenel, Pio Marmaï, Audrey Tautou, Damien Bonnard și Octave Bossuet.

Într-un oraș de pe Riviera Franceză locuiește Yvonne, tânăra văduvă a lui Santi, comisar de poliție și erou local. Când realizează că soțul ei nu este deloc un exemplu pentru fiul lor și că un bărbat inocent, Antoine, a ispășit 8 ani de închisoare pentru faptele lui Santi, Yvonne vrea să facă tot ce poate pentru a-l ajuta pe fermecătorul Antoine să se întoarcă la viața și la soția sa. Totul, mai puțin să spună adevărul.

„Ținând cont că în weekend-ul care vine este Simfonia Lalelelor și pentru a încuraja publicul să participle la actul artistic, accesul la toate aceste filme este gratuit, în limita locurilor disponibile!”, ne transmite conducerea Cinematografului „București”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3