SMART KIDS 930X122

cinema bucurești

INVITAȚIE LA CINEMA

Sâmbătă, 18 ianuarie 2020, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „Noaptea vine în India”.

Citiți și: „Colectiv”, documentarul cu cele mai multe distincții, în premieră, la Cinematograful „București”

Regia îi aparține lui Chema Rodríguez, în rolurile principale jucând Clara Vodă, Juan Diego și Javier Pereira. Filmul, o dramă, este o coproducție Spania-România.

Citiți și: „Dama de cupă” și „Cei care plătesc cu viațaʼ” – filmele acestui week-end la Cinematograful „București”

Ricardo (Juan Diego) se află în scaunul cu rotile de 10 ani și își dorește să moară pe malul fluviului Gange și să o reîntâlnească pe Gadhali, iubirea vieții sale. Dana (Clara Vodă) îi va fi alături în această călătorie, care îi poartă de-a lungul Europei, Turciei, Iranului și Pakistanului. Amândoi au așteptări mari de la acest drum.

Prețul unui bilet la „Noaptea vine în India” este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 19 ianuarie, tot de la ora 18, la Cinematograful „București” va fi difuzat filmul românesc „Dincolo de calea ferată”.

Regia este semnată de Cătălin Mitulescu, rolurile principale fiind interpretate de Alexandru Potocean și Ada Condeescu.

Filmul (un amestec de comedie, dramă și dragoste) spune povestea lui Radu, care se întoarce din Italia după o absență de un an și își găseşte soţia total schimbată.

Cei doi petrec o noapte în care încearcă să se regăsească. Distanța a creat neîncredere şi confuzie între ei, însă Radu speră la posibilitatea unui nou început.

Muzica răsună dincolo de calea ferată, iar toți prietenii petrec la o nuntă din cartier. Nicicând noaptea nu a fost atât de lungă…

Prețul unui bilet la „Dincolo de calea ferată” este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570×90 MAIA