930×122 CAPRA 5

cinema

„NEED FOR SPEED” ÎN CINEMATOGRAFE

Ziua de 14 martie aduce o nouă premieră. În cinematografe va fi lansat ,,Need for speed’’, un film regizat de Scott Waugh, avându-i ca scenarişti pe John Gatins şi George Gatins.

Citiți și: Noutate absolută! Super Festival în Pitești

Filmul ni-l prezintă pe Tobey Marshall, un pasionat al curselor de maşini de stradă, care face echipă cu Dino, un afacerist bogat şi arogant. Tobey este, însă, păcălit de Dino şi ajunge în închisoare. După executarea pedepsei el se înscrie într-o cursă New York-Los Angeles pentru a se răzbuna pe Dino.

Însă acesta din urmă află de plan şi pune o recompensă foarte mare pe capul lui Tobey, forţându-l să dea startul unei contraofensive, cu o serie de curse ilegale de maşini, curse desfăşurate de-a lungul întregii ţări, cu toate tipurile de vehicule, ultra modificate. (Sursă şi foto: CinemaRx)

Citiți și: Pitești: Destinație surpriză pentru fostul Cinema „Modern” de pe Strada Mare

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3