Donaris 930 x 122

cinema

„NON-STOP” ÎN CINEMATOGRAFE

Dacă de Valentine’s Day prioritate la premiere au avut filmele de dragoste, iată că ultima zi a lunii februarie aduce în cinematografele din România o peliculă de acţiune: ,,Non-stop’’, film regizat de Jaume Collet-Serra.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Potrivit CinemaRx, protagonistul, Bill Marks, este un fost poliţist pe avioane care şi-a dat demisia şi s-a retras într-o slujbă banală de birou, departe de agitaţie, dar şi de pericole. Însă evenimentele legate de un zbor aviatic îl determină pe Bill să iasă din biroul în care își petrece liniştit orele din programul de lucru şi îl trimit chiar în mijlocul acţiunii. Cineva îl informează prin SMS-uri că pasagerii din avionul aflat la mii de metri altitudine vor începe să moară la intervale de câte 20 de minute și că pentru a le salva vieţile trebuie să transfere 150 de milioane de dolari într-un cont bancar privat.

Bineînţeles că Bill Marks nu este omul care să se conformeze cererilor absurde ale unor răufăcători şi să stea cu mâinile-n buzunare. (Foto: CinemaRx)

Citiți și: Noutate absolută! Super Festival în Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3