New Profesional Consult 930 x 122

cinema

“POPEASCA”, LA CINEMA „BUCUREȘTI”. FILM CU ȘI DESPRE STELA POPESCU

Popeasca, la Cinema „București”. Film cu și despre Stela Popescu. Sâmbătă, 16 martie 2019, de la ora 18, la Cinematograful „București” va fi proiectat filmul „Păsări călătoare” (titlul original: „Pájaros de verano”).

Citiți și: Pitești. Film în premieră, bazat pe „un controversat caz real”

„Păsări Călătoare”, care va fi lansat în cinematografele din România pe 15 martie, se află pe lista scurtă a filmelor nominalizate la Oscar pentru “Cel mai bun film străin” din acest an.

Citiți și: Super filme în acest weekend la Cinematograful de artă „București”

Regia îi aparține lui Cristina Gallego și Ciro Guerra, în rolurile principale jucând Natalia Reyes, Carmiña Martínez și José Acosta.

Filmul prezintă transformarea în rău a unei lumi: nordul Columbiei, în anii ’70, o societate condusă de tradiții și construită în jurul familiei.

Rapayet și familia sa sunt printre primii stăpâni ai traficului de marijuana. Atrași de bani și de putere, își abandonează ritualurile și credințele, închinându-se unor noi zei: lăcomia și crima.

Se nasc primele carteluri de droguri, iar societatea este condusă după alte reguli.

Prețul unui bilet la „Păsări călătoare” este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 17 martie 2019, tot de la ora 18, la Cinematograful „București” va fi difuzat filmul românesc „Popeasca”, în regia Stancăi Radu. Este un film testamentar, cu și despre Stela Popescu.

În film, geniala artistă Stela Popescu are 80 ani, e frumoasă și prezentă peste tot, pe scenă, la televiziuni, în turnee.

Cea mai populară actriță româncă își dezvăluie în film viața privată, iubirile și încercările prin care trece.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90