New Profesional Consult 930 x 122

cinema

PREMIERĂ CINEMATOGRAFICĂ: „D’ORA”

Astăzi are loc lansarea în cinematografele din România a filmului ,,D’ora”, o coproducție româno-britanică.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Pelicula prezintă povestea unei tinere naive, înconjurată de sărăcie, într-o Românie post-comunistă, care profită de oportunitatea de a emigra în Anglia. Asta chiar dacă va fi nevoită să călătorească atât de departe de țară cu o dubă, ascunsă într-o cutie de carton. Ajunsă în Londra, visurile ei de a se îmbogăţi şi de a deveni faimoasă sunt repede spulberate de realitatea vieţii cotidiene. Impactul cultural, schimbarea modului de trai, de la existenţa monotonă şi săracă din România la o viaţă riscantă în Londra, precum şi dorinţa de a-şi depăşi condiţia şi de a-şi ajuta rudele de acasă o fac pe Dora prizonieră într-o lume în care inocenţa ei este treptat spulberată.

Filmul, inspirat din întâmplări adevărate, este o poveste emoţionantă, prezentată într-un mod amuzant, care scoate la lumină probleme reale cu care se confruntă milioane de emigranţi în lumea globalizată de astăzi. (Sursă şi foto: cinemagia.ro)

Citiți și: Inspirat din fapte reale!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90