930 x122 grota rece

cinema bucurești

PITEȘTEANCA GEORGIANA SAIZESCU REVINE ACASĂ

Piteșteanca Georgiana Saizescu revine acasă. Diseară, de la ora 18, la Cinematograful “București” va rula filmul românesc „Scurtcircuit”, premiat la Festivalul de la Shanghai. Regia este semnată de Cătălin Saizescu.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

În rolurile principale joacă Oana Ştefănescu, Magda Catone, Georgiana Saizescu, Valentin Popescu, Nicodim Ungureanu, Maia Morgenstern și Maruca Băiașu.

„Scurtcircuit ” spune povestea Melaniei, o elevă de 15 ani care rămâne însărcinată cu Emi, un coleg de clasă. Mamele minorilor îi despart pe cei doi îndrăgostiţi şi hotărăsc să dea copilul spre adopţie. Prin intermediul unui funcţionar abil, găsesc „cadrul legal” pentru vânzarea bebeluşului către o familie de români stabiliţi în străinătate. La doar o zi după naşterea prematură a Melaniei, salonul de terapie intensivă în care fusese trimis bebeluşul este mistuit de flăcări. Un film-eveniment, bazat pe fapte reale.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei.

După proiecție, publicul va avea parte de o sesiune Q&A cu actrița Georgiana Saizescu și regizorul Cătălin Saizescu (foto).

În vârstă de 35 de ani, Georgiana Saizescu s-a născut în Pitești. După ce a absolvit Liceul de Artă “Dinu Lipatti” din Pitești, a urmat în București cursurile Facultății de Teatru de la U.N.A.T.C. și masterul la Facultatea de Arte a Universității Hyperion. Trăiește în București și este căsătorită cu regizorul Cătălin Saizescu, fiul celebrului Geo Saizescu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3