Donaris 930 x 122

cinema bucurești

PITEȘTENII, INVITAȚI LA O SPUMOASĂ COMEDIE ROMANTICĂ

Piteștenii, invitați la o spumoasă comedie romantică. Vineri, 9 noiembrie, şi duminică, 11 noiembrie 2018, la Cinematograful ,,Bucureşti” din centrul Piteştiului vor rula filmele „Vinovatul” și, respectiv, „Bună! Ce faci?”.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Pe 9 noiembrie, de la ora 18, va fi difuzat filmul „Vinovatul („The Guilty”), în regia lui Gustav Möller. În rolurile principale: Jakob Cedergren, Jessica Dinnage, Omar Shargawi, Johan Olsen și Jakob Ulrik Lohmann.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Filmul spune povestea lui Asger Holm, centralist la serviciul de urgenţă, care răspunde la apelul unei femei răpite. Când convorbirea se întrerupe brusc, începe o disperată căutare a victimei şi a agresorului.

Folosindu-se doar de telefon, Asger se aruncă într-o cursă contracronometru pentru a salva femeia aflată în pericol, dar curând îşi dă seama că are de-a face cu o infracţiune mult mai periculoasă decât s-ar fi aşteptat. Prețul unui bilet este de 8 lei.

Pe 11 noiembrie, tot de la ora 18, puteţi viziona comedia romantică „Bună! Ce faci?”. Regia îi aparține lui Alexandru Maftei, rolurile principale fiind interpretate de Ionel Mihăilescu și Dana Voicu.

După 20 de ani de căsnicie fericită, Gabriel și Gabriela nu mai simt nicio atracție unul față de celălalt. După ce își petrec câteva nopți comunicând pe internet cu un „necunoscut”, amândoi se îndrăgostesc, fără să știe că, de fapt, s-au găsit tot unul pe celălalt.

Atracția pasională pentru necunoscut se amestecă cu sentimentul de vinovăție al fiecăruia dintre cei doi că își înșeală partenerul de o viață. Încă și mai confuz este băiatul lor, Vladimir, un adolescent cu o viață sexuală foarte activă, atunci când acesta descoperă că si părinții săi sunt mânați de dorințe. Într-o bună zi, însă, întâlnirea celor doi amanți virtuali devine inevitabilă. Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90