930X122 MAIA

cinema bucurești

POVEŞTI DE DRAGOSTE COMPLICATE LA CINEMA ,,BUCUREŞTI”

Povești de dragoste complicate la Cinema ,,Bucureşti”. În weekend-ul 6-7 octombrie 2018, la Cinematograful ,,Bucureşti” din centrul Piteştiului veţi putea viziona filmele „Localul” și „Dincolo de America”.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Sâmbătă, 6 octombrie 2018, de la ora 18, va fi difuzat filmul „Localul” (titlul original: „The Place”), în regia lui Paolo Genovese. În rolurile principale: Valerio Mastandrea, Marco Giallini, Alessandro Borghi, Silvio Muccino, Alba Rohrwacher și Vittoria Puccini.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Filmul spune povestea unui necunoscut misterios care stă în fiecare zi la aceeași masă a aceluiași restaurant, angajându-se să îndeplinească cele mai mari și aproape imposibile dorințe ale celor care se așează la masa lui, cerându-le, în schimb, să îndeplinească sarcini ciudate. Până unde vor merge aceștia pentru a obține ce-și doresc? Prețul unui bilet este de 8 lei.

Duminică, 7 octombrie, tot de la ora 18, va rula filmul românesc „Dincolo de America”. Regia este semnată de Marius Th. Barna, după un scenariu de Eugen Șerbănescu. În rolurile principale: Maria Dinulescu, Daniela Nane, Șerban Ionescu, Dorel Vișan, Mihai Stănescu, Mihai Niculescu și Vitalie Bantaș.

„Dincolo de America” este un thriller psihologic, cu povești de dragoste complicate. În ultima ei carte de basme – „Dincolo de America” -, seducătoarea scriitoare dizidentă Milena povestește despre sinuciderea unui marinar pe puntea vasului care urma să-l ducă în America, dupa ce acesta aflase că prietena lui fusese violată de alți marinari.

Volumul subversiv este confiscat din librării. Acuzată că încearcă să corupă mințile cititorilor, Milena este repartizată ca zidar pe un șantier de reeducare. În disperare de cauză, ea îi cere ajutor fostului ei iubit, director de școală, cu legături misterioase direct la Cabinetul 1 al dictaturii. Dar toată lumea, inclusiv seful Poliției Secrete, își pune aceeași întrebare: de ce s-a sinucis marinarul din carte? Milena începe să traducă textul cărții în engleză, sperând să-l scoată clandestin din țară și să-l publice în Statele Unite… Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3