New Profesional Consult 930 x 122

cinema bucurești

PRIMUL FILM ARTISTIC DESPRE EXPERIMENTUL PITEȘTI

Astăzi, de la ora 18, la cinematograful piteștean „București” (foto) va rula filmul românesc „Între chin și amin”.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Este un film produs și regizat de Toma Enache, rolurile principale fiind interpretate de Kira Hagi (fiica lui Gheorghe Hagi), Constantin Cotimanis, Vali Popescu, Ana Pârvu și Ciprian Nicula.

Precizăm că este primul film artistic care apare pe marile ecrane inspirat din atrocitățile „Experimentului Pitești”.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Filmul spune povestea unui tânăr compozitor, Tase Caraman, proaspăt logodit, care ajunge în iadul reeducării de la închisoarea comunistă din Piteşti. Teribilul experiment este condus de temutul comandant Ciumău. Prin credinţă, supravieţuiește torturilor şi după eliberare compune o Odă lui Dumnezeu. Muzica o va salva pe logodnica lui, Lia.

După proiecție, va fi organizată o sesiune Q&A (întrebări și răspunsuri) cu publicul, susținută de regizorul Toma Enache și actorii Kira Hagi, Constantin Cotimanis, Vali Popescu, Ana Pârvu și Ciprian Nicula.

Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Biletele pot fi achiziționate și online, de pe platforma www.bilete.ro.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3