930 x122 grota rece

cinema bucurești

SCHIMBARE TEMPORARĂ LA CINEMA „BUCUREȘTI”

„Ținând cont că pe 1 iulie a început vacanța dintre stagiuni a Filarmonicii Pitești și sala este disponibilă, am decis să modificăm programul de funcționare al Cinematografului „București”: în loc de sâmbătă și duminică, să difuzăm filmele joi și vineri. Am schimbat și ora, în loc de 18 va fi 19.

Citiți și: Un argeșean ar putea schimba data unei sărbători naționale!

Așadar, două luni va fi program de vară, cu speranța că și numărul spectatorilor va crește”, informează managerul Cinematografului „București” și al Filarmonicii piteștene, Jean Dumitrașcu.

Joi, 4 iulie 2019, de Ziua SUA, de la ora 19, la Cinematograful de artă  „București” va fi proiectat filmul american „Sufletul petrecerii” (titlul original: „Life of the party”. Regia îi aparține lui Ben Falcone, în rolurile principale jucând Debby Ryan, Melissa McCarthy, Gillian Jacobs și Jacki Weaver.

Citiți și: Premieră în Pitești! Nu rata!

Filmul este o comedie spumoasă, cu o mulțime de situații care mai de care mai amuzante, deși începe trist. După ce soţul ei intentează divorţul fără prea multe explicaţii, o mamă de vârsta a doua decide să se întoarcă la facultate pentru a-şi termina studiile.

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Vineri, 5 iulie, tot de la ora 19, va fi proiectat filmul românesc „Rocker”. Regia este semnată de Marian Crișan, rolurile principale fiind interpretate de Dan Chiorean, Alin State, Ofelia Popii și Crina Semciuc.

Pelicula spune povestea lui Victor, un rocker în vârstă de 45 de ani, a cărui dragoste pentru fiul lui, Florin, depășește limitele a ceea ce e social și moral acceptabil.

Viața de zi cu zi a tatălui orbitează în jurul fiului său, dependent de droguri. Disperat și gata să treacă peste orice obstacol pentru a-i asigura fericirea, Victor ajunge să fure și să se umilească. Pe lângă legătura de sânge, ceea ce îi unește și mai mult pe cei doi este muzica, muzica rock.

Prețul unui bilet la „Rocker” este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90