930×122 CAPRA 5

cinema bucurești

SEARĂ DE COMEDIE LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Seară de comedie la Cinema „București”. Astăzi, de la ora 18, la cinematograful piteștean „București” va fi difuzat filmul românesc „Minte-mă frumos în Centrul Vechi!”.

Citiți și: „Colectiv”, documentarul cu cele mai multe distincții, în premieră, la Cinematograful „București”

Regia este semnată de Iura Luncaşu, după un scenariu al lui Adrian Lustig. Rolurile principale sunt interpretate de Sorin Miron, Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Alexandru Unguru și Aida Economu.

Citiți și: „Dama de cupă” și „Cei care plătesc cu viațaʼ” – filmele acestui week-end la Cinematograful „București”

Comedia romantică „Minte-mă frumos în Centrul Vechi!” este povestea a cinci tineri actori care pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi al Capitalei.

„Doru, Dora, Lucy, Alecu și Freddy alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora și Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de… păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulțumește cu Lucy. Lucy se mulțumește cu toți, dar Freddy… Chiar: pe cine iubește Freddy? Că doar nu pe Antonio, sufleurul trupei…

Un singur lucru e cert: cămătarii nu-l iubesc deloc pe Doru, mai ales când e în joc onoarea brandului Marlon! Noroc cu Toni, care, deși au trecut 3 ani de la „Minte-mă frumos”, nu și-a pierdut talentul de hacker. Și cum Oana, soția lui, și-a pus în minte să-i nășească pe Dora și Doru, Toni mai lovește o dată…”, se scrie în descrierea oficială a filmului.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3