930×122 CUMPANA 5

cinema bucurești

SEARĂ DE COMEDIE LA CINEMATOGRAFUL „BUCUREȘTI”

Sâmbătă, 10 august 2019, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București”, va fi proiectat filmul american „Permis de căsătorie” (titlul original „License to Wed”). Regia este semnată de  Ken Kwapis, în rolurile principale fiind Mandy Moore, Robin Williams și John Krasinski.

Citiți și: „Colectiv”, documentarul cu cele mai multe distincții, în premieră, la Cinematograful „București”

Comedia „Permis de căsătorie” urmărește povestea unui cuplu, Ben Murphy și Sadie Jones. Sadie a visat dintotdeuna să se mărite în stil tradițional, în biserica familiei.

Citiți și: „Dama de cupă” și „Cei care plătesc cu viațaʼ” – filmele acestui week-end la Cinematograful „București”

Problema e că biserica „St. Augustine” n-are decât o zi liberă în următorii doi ani în care nunta ar putea avea loc, iar carismaticul Reverend Frank (Robin Williams) nu vrea să-i cunune pe Ben și Sadie decât după ce aceștia trec cu brio de cursul său matrimonial. După lecții înnebunitoare, teme pentru acasă năucitoare și ceva manipulare religioasă, Ben si Sadie vor afla de ce e nevoie pentru a ajunge la altar cu inima împăcată și pentru… a trăi fericiți până la adânci bătrâneți.

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 11 august 2019, tot de la ora 18, la Cinematograful „București” va fi proiectat filmul românesc „Loverboy”.  Regia îi aparține lui Cătălin Mitulescu, în rolurile principale fiind Ada Condeescu și George Piştereanu.

„Loverboy” spune poveste lui Luca, un tânăr de 20 de ani, care seduce femei pentru a le pasa unei rețele de prostituție. Dar când o întâlnește pe frumoasa și exuberanta Veli, Luca se îndrăgostește…

E vară pe malul Dunării, la Hârșova. Muzica bubuie din mașinile luxoase, fetele sunt bronzate și Veli fuge de-acasă în patul lui Luca. Prima dragoste n-a fost niciodată mai periculoasă de atât.

Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Biletele pot fi achizionate și on-line, de pe platform www.bilete.ro.

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3