930 x122 grota rece

cinema bucurești

SEARĂ DE FILM ROMÂNESC ÎN PITEȘTI

Seară de film românesc în Pitești. Astăzi, de la ora 18, la Cinema ”București” va fi difuzat filmul românesc „Doar cu buletinul la Paris”. Regia îi aparține lui Șerban Marinescu, în rolurile principale jucând Dorel Vișan, Mircea Diaconu și Răzvan Vasilescu.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Regizorul piteștean al filmelor „Cel mai iubit dintre pământeni”, „Ticăloșii” și „Cei care plătesc cu viața” vă propune o altă producție despre România actuală, despre resemnare, speranță și haz de necaz.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Șerban Marinescu a realizat o satiră la adresa societății românești, țesută în jurul unui profesor modest de limba franceză, care toata viața a visat să vadă Parisul. Realitatea lovește nemilos în visul celui naiv, iar oamenii onești constată că „am ajuns la mâna mitocanilor”. Suntem nevoiți întotdeauna „s-o luăm de la capăt”!

Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 75% pentru elevi și de 50% pentru studenți și pensionari.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90