New Profesional Consult 930 x 122

cinema bucurești

SEARĂ DE FILM ROMÂNESC LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Seară de film românesc la Cinema ”București”. Astăzi, de la ora 18, la Cinema ”București” va fi difuzat filmul românesc „Charleston”, în regia lui Andrei Crețulescu. În rolurile principale: Șerban Pavlu, Radu Iacoban, Victor Rebengiuc, Ana Ciontea, Gabriela Popescu și Dorian Boguța.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Şerban Pavlu îl interpretează pe Alexandru, un bărbat care îşi îneacă în alcool şi violenţă durerea provocată de moartea recentă a soţiei, Ioana (Ana Ularu), într-un accident de maşină.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Solitar şi taciturn, Alexandru îşi petrece timpul printre sticlele goale de vin în apartamentul în care prezenţa Ioanei este în continuare puternică şi pare hotărât să nu mai revină printre apropiaţi. Până în seara zilei când împlinește 42 de ani și este vizitat de un bărbat mai tânăr, Sebastian (Radu Iacoban), care îi spune că a fost iubitul Ioanei în ultimele ei cinci luni de viaţă.

Şocanta dezvăluire este punctul de început al unei ciudate relaţii între cei doi bărbați. „Charleston” este povestea unui triunghi amoros absurd, format din doi bărbați și femeia pe care au pierdut-o amândoi.

Prețul unui bilet la „Charleston” este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90