NOR CURIER 930X122

cinema bucurești

THRILLER LA CINEMA “BUCUREȘTI”

La Cinematograful de artă „București” din centrul Piteștiului va fi proiectat sâmbătă, 22 februarie 2020, de la ora 18, filmul „Călugărița”. Regia îi aparține lui Corin Hardy, în rolurile principal jucând Taissa Farmiga, Charlotte Hope și Demia Bichir. Filmul este un thriller.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

După ce o tânără călugăriță își ia viața în condiții misterioase la o mănăstire izolată din România, înalții prelați de la Vatican hotărăsc să cerceteze incidentul.

Citiți și: Pitești. E gratis!

În ciuda trecutului său destul de obscur, părintele Burke este trimis la mănăstirea Cârța împreună cu o tânără novice, chiar înainte ca aceasta să își depună jurământul final. Reușind să descopere taina blestemată pe care o ascunde mănăstirea, cei doi ajung să își riște nu doar viața, ci și credința și chiar propriile lor suflete în confruntarea cu prezența malefică din mănăstire.

Prețul unui bilet la „Călugărița” este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 23 februarie 2020, tot de la ora 18, la Cinematograful „București” va fi difuzat filmul românesc „Inimi cicatrizate”. Regia este semnată de Radu Jude, rolurile principale fiind interpetate de Lucian Teodor Rus, Ilinca Hărnuț, Șerban Pavlu și Gabriel Spahiu.

„Inimi cicatrizate“ este o adaptare liberă după opera literară a lui M. Blecher.

Filmul prezintă o poveste din vara anului 1937, când Emanuel, un tânăr de 20 de ani, se internează într-un sanatoriu de pe litoralul Mării Negre pentru a se trata de tuberculoză osoasă.

Treptat, pe măsură ce se obişnuieşte cu tristeţea noii sale vieţi, Emanuel descoperă că şi în sanatoriu viaţa poate fi trăită intens. Are parte chiar şi de o poveste de dragoste.

Prețul unui bilet la „Inimi cicatrizate” este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3