SMART KIDS 930X122

cinema bucurești

„UN ARTIST NUMIT DEZASTRU”, LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Vineri, 26 iulie 2019, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul românesc „Pororoca”. Regia îi aparține lui Constantin Popescu. În rolurile principale joacă Bogdan Dumitrache, Iulia Lumânare, Constantin Dogioiu și Ștefan Raus.

Citiți și: „Colectiv”, documentarul cu cele mai multe distincții, în premieră, la Cinematograful „București”

„Pororoca” este un film despre povestea lui Tudor (Bogdan Dumitrache) și a Cristinei (Iulia Lumânare). Cei doi duc o viaţă de cuplu obişnuită, fără alte griji aparente, altele decât cele inerente, legate de creşterea şi educaţia copiilor lor: Maria (5 ani) şi Ilie (7 ani).

Într-o duminică dimineaţă, Tudor iese cu copii în parcul din apropierea blocului. Într-o clipă de neatenţie a tatălui, Maria dispare. Împreună cu alţi părinţi, Tudor o caută cu disperare prin zonă. 30 de minute mai târziu, Tudor anunţă Poliţia. Maria este considerată, oficial, dispărută…

Citiți și: „Dama de cupă” și „Cei care plătesc cu viațaʼ” – filmele acestui week-end la Cinematograful „București”

Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Sâmbătă, 27 iulie, tot de la ora 18, la Cinematograful „București” va fi difuzată comedia „Un artist numit Dezastru” („The Disaster Artist”). Regia este semnată de  James Franco, iar rolurile principale sunt interpretate de Dave Franco, James Franco, Seth Rogen, Ari Graynor și Alison Brie.

Regizorul James Franco ecranizează povestea reală şi, deopotrivă, tragicomică din spatele lui Tommy Wiseau, un outsider al industriei cinematografice, al cărui vis a fost dintotdeauna acela de a fi acceptat de industria hollywood-iană ca un veritabil realizator de film.

„Un artist numit Dezastru” transformă această realitate într-un tribut adus prieteniei, libertăţii de exprimare artistice şi visurilor aparent imposibile devenite realitate.

Pelicula are la bază bestseller-ul lui Greg Sestero despre realizarea „dezastruosului” film cult „The Room”, care a făcut istorie ca „cel mai bun film prost făcut vreodată”.

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Biletele pot fi cumpărate și online, de pe www.bilete.ro.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3