NOR CURIER 930X122

dan spătaru

UN ARGEȘEAN A CÂNTAT PE ACEEAȘI SCENĂ CU INTERPREȚI DE LA EUROVISION ȘI SANREMO

Argeșeanul Johnny Bădulescu a participat în Medgidia la o nouă ediție a festivalului internațional de muzică ușoară „Dan Spătaru”. Din juriu au făcut parte Adrian Romcescu, Voicu Enăchescu, Titus Andrei, Andreea Andrei, Mirela Fugaru și Pasa Parfenny. Chiar dacă nu a reuşit să câştige marele premiu (acesta fiind obținut de italianul Amato Scarpellino, de 29 de ani), Johnny a ocupat un loc fruntaş.

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

“M-am clasat al cincilea şi am câştigat premiul special Cornel Fugaru. Dintre români, am avut cea mai mare medie. A fost cel mai frumos, dar şi cel mai greu festival la care am participat până acum. Publicul a fost minunat, aplaudându-mă pe parcursul celor două piese pe care le-am interpretat. Spre plăcuta mea surprindere, colegii de scenă m-au felicitat şi m-au încurajat, eu fiind unul dintre cei mai tineri concurenţi. M-am bucurat pentru că printre ei s-au numărat reprezentantul Elveţiei la Eurovision, câştigătorul concursului Amici din Italia și participanţi la festivalul de la Sanremo.”, spune Johnny Bădulescu pentru ePiteşti. Cele două melodii interpretate de Johnny au fost „Chitara mea” şi „Într-o zi”, şlagăre ale regretatului Dan Spătaru.

Acum Johnny Bădulescu se pregăteşte pentru festivalul „Vasile Veselovski” şi îşi doreşte să îşi lanseze o piesă. „Momentan sunt la stadiul de idee. Nu m-am hotărât la ce producător să merg. Mai am câteva melodii de-ale mele, dar de când aveam doar 11-12 ani.”, declară el.

Citiți și: Pitești. FILSTREET – zi dedicată iubitorilor de poezie

Johnny Bădulescu locuiește în Mioveni, are 17 ani şi este elev în clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Ion Barbu” din Piteşti. (Foto: Facebook Johnny Badulescu Bis)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90