930 x122 grota rece

avocat

avocatul_poporului

CE SESIZĂRI FAC ARGEŞENII LA AVOCATUL POPORULUI

Biroul Teritorial Piteşti al Avocatului Poporului a primit în luna aprilie a anului în curs 741 de sesizări de la cetăţeni şi agenţi economici din Argeş.

Citiți și: Transmiterea cererii de chemare în judecată prin poştă electronică (e-mail)

Au fost deschise, prin urmare, 79 de dosare pentru anchetă, considerându-se că speţele respective erau cele mai importante şi în măsură să merite atenţia autorităţilor.

Cele mai multe plângeri au fost legate de amânarea calculării drepturilor de pensie, iar pe locul doi se situează sesizările legate de violenţa domestică. Multe argeşence au reclamat şi faptul că plângerile lor nu sunt bine gestionate de oamenii legii, că nu li se răspunde la reclamații sau că soluţiile li se dau cu mare greutate şi întârziere. Locul trei în topul sesizărilor este ocupat de plângerile privind schimbarea încadrărilor în grad de handicap.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Fost fotbalist, imagini nemaivăzute cu Dobrin

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90