930×122 CAPRA 5

avocat

O avocată din Piteşti se revoltă: „Îngrămădeală ca la Untold în sala de judecată”

Maria Cristina Leţu, avocat din Baroul Argeş, a publicat astăzi un mesaj de revoltă cu privire la organizarea şedinţelor de judecată la Judecătoria Piteşti.

Citiți și: Ședințele adunărilor generale ale asociației de proprietari

Potrivit mesajului de pe pagina personală de Facebook, zeci de persoane s-ar fi îngrămădit într-o sală mică, la o şedinţă de judecată din această dimineaţă.

 

Citiți și: Știți care sunt criteriile în funcție de care se stabilește competența instanțelor de judecată civilă?

 

Maria Cristina Leţu (foto)

 

 

„La Judecătoria Piteşti, Sala 1, C 4-2, ora 9.31 sunt minim 70 de persoane îngrămădite ca la Untold într-o sală mică! Revoltător, bătaie de joc şi sfidare adusă sănătăţii tuturor! Am anunţat jandarmii instanţei care mi-au răspuns că sunt depăşiţi şi nu au ce să facă! Nici nu ştiu ce este mai grav, incompetenţa salariaţilor jandarmeriei sau inconştienţa judecătoarei care nu îşi poate organiza şedinţa şi cheamă 70 de persoane la aceeaşi oră”, a scris avocata.

La scurt timp după publicarea acestui mesaj de nemulţumire, mai multe persoane au comentat pe subiect.

Unele comentarii sunt ironice cu privire la situaţia expusă.

„Se face imunizarea în masă”, „Poate judecătoarea e anti-vaccinare” – sunt doar două exemple.

Dincolo de ironii şi umor, este relevant mesajul potrivit căruia s-ar fi solicitat, şi de către alţi avocaţi, fixarea unor intervale orare pentru strigarea cauzelor, astfel încât să fie evitate situaţii precum cea descrisă mai sus, de către avocată.

„După o primă astfel de ședință, s-a revenit la ceea ce vezi și tu”, a comentat un alt avocat din Piteşti.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90