930×122 CAPRA 5

colegiul economic maria teiuleanu

Colegiul ”Teiuleanu”, KO aplicat Primăriei Pitești! Nu se face nicio creșă pe terenurile instituției !

Colegiul Economic ”Maria Teiuleanu”, KO aplicat Primăriei Pitești! Nu se face nicio creșă pe terenurile instituției !

Citiți și: Elevi și profesori de la „Maria Teiuleanu”, experiență inedită în Portugalia

Ieri, membrii care fac parte din Consiliul de Administrație al Colegiului Economic ”Maria Teiuleanu” s-au întrunit într-o ședință pentru a vota predarea către Compania Naţională de Investiţii prin Primăria Pitești, a terenului de sport, a parcului și implicit a cantinei din lateralul IȘJ Argeș, în locul cărora să se construiască o nouă creșă pentru aproximativ 70 de copii, cu fonduri din partea CNI.

Citiți și: Pitești. Colegiul Economic în doliu. A murit profesoara Raluca Soroceanu

Această predare a iscat controverse între părţile implicate. Drept urmare, ședința de ieri a  fost una lungă, cu foarte multe discuții în contradictoriu.

Din Consiliul de Administrație fac parte 13 membri, printre care directoarea colegiului, Melania Ghindescu și consilierii locali Sorin Apostoliceanu (PNL), Robert Tudorache (PSD) și Cătălin Costescu (PSD) din partea CL Piteşti.

La ședință, pe lângă membrii din CA a participat și Alina Manea (foto), Inspector General Județean Argeș.

De asemenea, și Dumitru Tudosoiu (foto), consilier local PSD și reprezentantul din partea primarului a fost prezent la discuție.

 

După prezentarea argumentelor pro și contra, negocierea s-a încheiat cu un vot negativ în Consiliul de Administrație.

Cu toate acestea, votul este contestat de către Municipalitate din cauza faptului că, reprezentantul primarului nu a fost introdus în componența CA.

Cererea Primăriei Pitești în ceea ce privește introducerea unui reprezentant din partea primarului în CA, nu a ajuns în timp util la instituția de învățământ, iar în atare condiții, ca să se îndeplinească numărul de 13 persoane în CA, în loc de un reprezentant al agenților economici au fost introduși doi, conform spuselor directoarei, Melaniei Ghindescu (foto).

Reamintim că, încă de acum două zile, ePitești.ro a luat legătura cu mai multe părți care au putere de decizie în privința acestui proiect.

Subiectul pe larg, AICI: Exclusiv. Controversă privind o nouă creşă în Piteşti, sacrificând un teren de sport

DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE

Tot în exclusivitate pentru ePitești, primarul Cristian Gentea a reacționat, în cazul controversei iscate în jurul acestui proiect. Acesta a declarat că s-a ales această soluție pentru că alt teren care să îndeplinească condițiile necesare nu s-a găsit. Subiectul pe larg, AICI: Gentea reacționează: „Da, demolăm cantina şi facem și teren de sport!”

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90