930×122 CAPRA 5

contribuabili

CONTRIBUABILI CHEMAȚI LA FISC ÎN PITEȘTI

Miercuri, 9 octombrie 2019, începând de la ora 12, în sala de şedinţe a Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş (cu sediul în Pitești, pe bulevardul Republicii, nr. 118) se va desfășura o întâlnire cu contribuabilii.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

Va avea loc o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri despre facilităţile fiscale introduse prin O.G. 6/31.07.2019, calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii octombrie 2019, serviciile oferite de ANAF (Spaţiul Privat Virtual) şi despre alte noutăţi legislative.

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul formularului de contact de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (detalii, AICI), selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Citiți și: Argeș. Un „șeptar” este scos la licitație de Fisc

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3