Donaris 930 x 122

detinuti

detinut1

PUȘCĂRIAȘII DE LA COLIBAŞI, CONSILIAŢI ÎN PROBLEME DE AMOR ȘI LOCURI DE MUNCĂ

Mai mulţi deţinuţi de la Penitenciarul Colibaşi au participat la o serie de activităţi educative organizate în colaborare cu instituţii publice din judeţ.

Citiți și: Surpriză de proporții! Cine a ajuns după gratii la Mioveni

Activitatea de informare, consiliere profesională şi mediere a muncii a fost organizată cu reprezentanţi ai Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în beneficiul persoanelor condamnate care au fost sau urmează să fie discutate în comisia de liberare condiţionată. Scopul a constat în informarea deținuților cu privire la paşii pe care trebuie să îi urmeze după punerea lor în libertate pentru găsirea unui loc de muncă şi prezentarea listei joburilor vacante în Argeş.

De asemenea, în colaborare cu reprezentanţii Bibliotecii Judeţene „Dinicu Golescu” din Pitești, deținuții au avut parte de prelegeri cu ocazia Dragobetelui, sărbătoarea iubirii la români, şi a Mărţişorului.

Citiți și: Schimbare majoră! Deținuții freamătă!

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90