EcoMoto 930×122

directori

Directori noi la școlile și colegiile din Pitești! Astăzi au semnat contractul

Miercuri, 20 iulie 2022, la Primăria Municipiului Pitești, au fost semnate contractele de management administrativ, încheiate între primarul Cristian Gentea și directorii unităților de învățământ preuniversitar de stat, numiți în urma validării rezultatelor concursului organizat în perioada ianuarie-aprilie 2022.

Citiți și: Directorii să trăiască! Le cresc salariile!

Primarul Cristian Gentea a subliniat rolul pe care îl au directorii în calitate de manageri, de gospodari și administratori ai unităților de învățământ, asigurându-i de implicarea și sprijinul din partea municipalității pentru rezolvarea oricăror probleme care pot apărea.

Citiți și: Directorii rămân pe loc la “Brătianu” și ”Zinca”

Prioritatea, atât pentru municipalitate, cât și pentru unitățile de învățământ, o reprezintă lucrările de investiții și reparații desfășurate în perioada vacanței de vară, pregătirea începerii anului școlar, în cele mai bune condiții, respectarea măsurilor de siguranță în școli și, nu în ultimul rând, măsurile posibil necesare din toamnă, în cazul în care pandemia COVID-19 generează riscuri în continuare.

Au fost prezenți și au semnat contractele de management administrativ:

– Prepeliță Laura Georgiana- Școala Gimnazială TUDOR ARGHEZI;

– Pleșa Victor Marius – Școala Gimnazială NEGRU VODĂ;

– Vochin Veronica – Școala Gimnazială ALEXANDRU DAVILA;

– Rizu Ramona Maria – Colegiul Economic MARIA TEIULEANU;

– Peican Cornelia Roxana – GPP DUMBRAVA MINUNATĂ;

– Stoian Lidia – GPP PRIMII PAȘI;

– Bogdan Ștefania Mihaela – GPP RAZĂ DE SOARE;

– Săndulescu Carmen Maria – GPP CASTELUL MAGIC.

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Anonim spune:

    Ce culoare politică au?

  • Marius spune:

    Toate funcțiile in județul Arges sunt Politic, nu ești la partid nu ai nici o șansa sa avansezi. Trebuie sa fii lingău și pupincurist și sa faci cărțile altora. O țara de prosti și de lingăi fără personalitate care aleargă doar după bani

  • Bucur Florica spune:

    „Vine valu’, îmi ia calu’…”
    Prind ” ocazia” să-i atrag ATENȚIA” domnului primar Gentea, că iar vine iarna peste… mine și am plătit, într-un bloc vechi de 60 de ani, în Craiovei, astă iarnă, 773 lei,/ luna, până prin aprilie! Păi, dom’ Gentea, vreți să vă votez?
    De ce NU AM APĂ CALDĂ, DIMINEAȚA, CÂND PLEC LA SERVICIU? DE CE NU AM APĂ CALDĂ NOAPTEA, LA ORA 23:00??? LAS APA SĂ CURGĂ VREO 30 DE MINUTE! EU PLĂTESC, DIN SALARIUL MEU MODEST, DOMNULE GENTEA!
    CICĂ SĂ NU MAI INSTALĂM CENTRALE DE APARTAMENT CARE SUNT, ȘI AȘA, EXTREM DE SCUMPE ȘI E DERANJ MAXIM SĂ LE INSTALEZI, DUPĂ CE TU, EȘTI INSTALAT, DEJA, ÎN APARTAMENT! NU AVEM, NICI PE DEPARTE, MULȚI DIN ” BOBORUL” PE CARE CREDEȚI CĂ ÎL ” PĂSTORIȚI”, cât mai bine!
    VREAU SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE APELUL MEU PENTRU ” DOMOLIREA” PREȚULUI ÎNTREȚINERII PE TIMP DE IARNĂ, PENTRU UN APARTAMENT CU DOUĂ CAMERE, FĂRĂ CENTRALĂ TERMICĂ PROPRIE!!! MĂ JEFUIȚI, LA NAIBA!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90