930 x122 grota rece

alertă alimentară

Dulciuri retrase de urgență din Carrefour

Un alt produs a fost retras de pe rafturile magazinelor Carrefour. Este vorba de un sortiment de dulciuri din Franța, și anume BETISOARE AR DE CIOCO 150G CRF.

Citiți și: Alertă alimentară! Produse din magazinele Penny, infestate!

Fiind vorba de o nouă alertă alimentară, anunțul a fost publicat pe site-ul Autorității Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Citiți și: Argeș: Produse retrase de urgență din Profi, Kaufland, Carrefour și Metro

Motivul retragerii de la raft este legat de aplicarea unei etichete incomplete produsului, care nu menționează ingredientul alergen arahide.

Acest lucru poate pune viața în pericol persoanelor alergice la ingredientul cu pricina.

Astfel, persoanele alergice la arahide și care dețin produsul descris mai sus sunt rugate să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să îl aducă înapoi în magazinul de unde l-au cumpărat.

Contravaloarea produsului va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

ANSVSA a anunțat că produsul a fost retras de la vânzare din mai multe supermarketuri Carrefour din țară, inclusiv unul din Pitești.

Magazinul Carrefour în care a fost descoperit acest produs, în Pitești, este cel din Bradu, de pe DN 65B.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90