New Profesional Consult 930 x 122

autostrada pitesti-sibiu

AUTOSTRADĂ PENTRU DACIA. CE ANUNȚĂ MINISTRUL ECONOMIEI

Autostradă pentru Dacia. Ce anunță ministrul Economiei. Construirea autostrăzii Pitești – Sibiu a fost subiect de discuție la întrevederea de astăzi a ministrului Economiei, Mihai Fifor, cu ambasadoarea Franţei la Bucureşti, Michèle Ramis.

Citiți și: OFICIAL: E CREȘTERE LA DACIA

În premieră, ministrul român a informat partea franceză că viitorul Fond Suveran de Dezvoltare şi Investiţii va contribui la dezvoltarea de proiecte de infrastructură, primul dintre ele urmând să fie chiar autostrada Piteşti  – Sibiu.

„Autostrada este o prioritate a guvernării noastre şi se lucrează accelerat la proiectul de lege privind achiziţiile speciale din infrastructură, energie şi apărare. Autostrada e unul dintre proiectele finanţabile prin Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii.”, a afirmat ministrul Economiei, potrivit Mediafax.

Citiți și: ULTIMA ORĂ! ADIENT TRIM PITEȘTI, MĂSURĂ OFICIALĂ PENTRU ANGAJAȚI

Mihai Fifor, informează Mediafax, a precizat că proiectul de lege pentru înființarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii va fi adoptat de Guvern şi va intra în dezbatere parlamentară la începutul lunii septembrie 2017.

Amintim că francezii de la Renault insistă de ani de zile pentru construirea acestei autostrăzi, care ar reduce costurile pentru transportul mașinilor fabricate la uzina Automobile Dacia din orașul argeșean Mioveni. Ba chiar au existat momente în care reprezentanți ai Renault au avertizat că lipsa autostrăzii poate provoca probleme investiției franceze din Argeș.

Cele mai recente informații oficiale despre autostrada Pitești – Sibiu, AICI.

Nisan 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066