EcoMoto 930×122

berlin

TARGUL_CARNEXPO_DANIEL_CONSTANTIN_1

DANIEL CONSTANTIN PROMOVEAZĂ ÎN GERMANIA PRODUSELE ROMÂNEȘTI

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, va participa la deschiderea oficială a celei de a 80-a ediții a expoziției internaționale „Săptămâna Verde” („Grune Woche”), precum și la întâlniri la nivel înalt organizate cu această ocazie.

Citiți și: Spectacol unic în Lunca Argeșului: Piteștenii, vrăjiți de o explozie de culori nemaivăzută!

La ediția din anul 2015 a expoziției, care va avea loc în Berlin, Germania, în perioada 16-25 ianuarie, țara noastră va avea un spațiu de prezentare a potențialului sectorului agricol românesc printr-o gamă largă de produse, pe o suprafață de 327 de metri pătrați. La standul României vor fi expuse, printre altele, brânzeturi, produse procesate din carne, vinuri, palincă, uleiuri, gemuri, zacuscă și produse de patiserie.

Totodată, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Ambasada României la Berlin vor organiza o întâlnire cu reprezentanții unui important lanț de hypermarketuri din Germania. Scopul îl reprezintă facilitarea contactului cu asociațiile, producătorii și companiile din domeniul agricol din România interesate să intre pe piața germană.

Citiți și: „Aerul culorilor mele” – expoziție de pictură la Muzeul Golești

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3