Donaris 930 x 122

leoni

LEONI DESCHIDE O NOUĂ FABRICĂ

Leoni deschide o nouă fabrică. Nu în România, ci în Sebia, informează profit.ro.

Citiți și: Compania Leoni, vândută! Ce se întâmplă cu angajații

Potrivit sursei citate, grupul german, care are fabrică și în Bascov, lângă Pitești (Leoni Wiring Systems – foto), va deschide noua unitate de producție din Serbia fie la sfârșitul anului 2019, fie la începutul lui 2020.

Investiția, scrie profit.ro, se ridică la 60.000.000 de euro, până în anul 2023 viitoarea fabrică (a patra pe care Leoni o va avea în Serbia) urmând să numere circa 5.000 de angajați.

Citiți și: ANCHETĂ OFICIALĂ LA LEONI. ITM ARGEȘ S-A AUTOSESIZAT ÎN URMA ARTICOLELOR PUBLICATE DE EPITEȘTI

Amănunte puteți citi în articolul publicat de profit.ro.

Leoni este un furnizor global de produse, soluții și servicii de management al energiei și datelor în domeniul construcțiilor de autovehicule și alte domenii industriale. Produce cabluri, sisteme de cablare și produse conexe. Grupul de firme are aproape 88.000 de angajați în 31 de țări și a realizat anul trecut vânzări consolidate de 4,9 miliarde de euro.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90