EcoMoto 930×122

dacia

UN NOU DIRECTOR LA DACIA

Un nou director la Dacia. Începând de pe 1 mai 2018, Daniel Filip (foto) va asigura conducerea activităților de marketing ale mărcilor Dacia și Renault în România.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

El va prelua responsabilitățile deținute anterior de Ionuț Gheorghe, care va ocupa funcția de director comercial Dacia în cadrul Direcției de Strategie de Marketing și Vânzări a Groupe Renault din Paris.

Filip lucrează în Groupe Renault România din anul 2004. În acest interval de timp, a acumulat o vastă experiență într-o gamă largă de domenii asociate activității comerciale, de la șef de produs până la managementul rețelei comerciale Dacia din România și conducerea Direcției Client.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

„O parte însemnată a parcursului meu profesional de până acum s-a derulat în domeniul marketingului. Îmi doresc ca în noua mea responsabilitate să contribui la consolidarea traiectoriei de succes a mărcilor Dacia și Renault pe piața din România.”, declară Daniel Filip.

În vârstă de 39 de ani, Filip este absolvent al Universității de Nord din Baia Mare. A îndeplinit, pe rând, funcțiile de specialist în vânzări, manager de zonă și brand manager Dacia. În 2014 a fost numit manager de vânzări Rețea Dacia, iar la începutul anului 2017 a preluat conducerea Direcției Client din cadrul Renault Commercial Roumanie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90