Donaris 930 x 122

coronavirus

VORBE

Nu v-aţi săturat de aceleaşi mesaje care au devenit deja obsedante ale autorităţilor? Protejaţi-vă, purtaţi mască, spălaţi-vă pe mâini ca să nu ajungem „LA”. La ce? La spital, la groapă, la o nouă carantinare, la înăsprirea măsurilor până când oamenii se vor revolta şi vor ieşi din nou în stradă, de această dată pe bune?

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

La televizor ni se induce aceeaşi stare de disconfort care tinde să devină insuportabilă. E bine că există un buton roşu pe care scrie „OFF”. Am închis TV-ul şi am deschis net-ul. Citesc despre un medic de la Victor Babeş care face un „apel disperat”: „nu vrem să ajungem LA”. Recomandarea medicul este „să ne referim de boală”.

Cum să te fereşti de un duşman invizibil care se multiplică şi se transmite foarte uşor, trăieşte pe aproape orice tip de suprafaţă şi în condiţii naturale fără a fi afectat de extreme? Chiar credeţi că masca face minuni? Vă spun eu şi o spun şi specialiştii debranşaţi de la reţeaua de propagandă că nu.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

Imaginaţi-vă o mulţime de 100, 200, 500, 1.000, 10.000 de persoane dacă vreţi – care poartă mască. Sunt în siguranţă?

Singurul lucru pe care îl puteţi face şi este într-adevăr eficient este să vă distanţaţi cât mai mult. Să staţi cât mai departe de oameni. Să vă izolaţi undeva, într-un buncăr dacă aveţi posibilitatea.

Sau să vă străduiţi să duceţi o viaţă normală într-o lume anormală, ceea ce este cu adevărat o mare provocare. Iar dacă vom prinde epilogul acestui film de coşmar, să povestim celor mici cum am supravieţuit virusului şi am scăpat întregi fizic şi mai ales la cap!

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3