930 x122 grota rece

ion georgescu

Exclusiv. Ion Georgescu: „Vestea am primit-o de la soție de dimineață, la 8! Nu mă așteptam!”

Declarațiile liderilor PSD Argeș cu privire la moartea senatorului social-democrat, Șerban Constantin Valeca.

Citiți și: ,,Am luat această decizie! Este calea cea mai bună!”

În această dimineață, un redactor ePitești.ro l-a contactat pe Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni și membru al Biroului Permanent Județean al PSD Argeș, cu privire la decesul fulgerător al fostului președinte PSD Argeș, Șerban Valeca.

Citiți și: Alin Călinescu, directorul Centrului Cultural Mioveni, candidat la Primărie

„Nu este ușor, vă dați seama. Vestea am primit-o de la soție de dimineață, la ora 08:00. A venit ca un bumerang, nu mă așteptam!

Un om deosebit din toate punctele de vedere. Ca om, ca profesor, ca coleg de partid, ca președinte al Consiliului Științific.

Ce pot să spun în momentele astea… decât că a plecat prea devreme dintre noi. O veste șocantă! Să moară la 65 de ani. Dumnezeu să-l ierte! Suntem bulversați”, a declarat Ion Georgescu în exclusivitate pentru ePitești.

Și ceilalți lideri ai PSD Argeș, primarul Cristian Gentea și deputatul Simona Bucura – Oprescu, și-au prezentat regretul față de această pierdere.

Exclusiv. Cristian Gentea: „Sunt șocat! Nu mă așteptam”

Exclusiv. Simona Bucura – Oprescu: „Odihnă în pace și lumină, domnule președinte!”

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90