Donaris 930 x 122

milea

INEDIT! TURNUL BABEL ÎN PIAŢA „MILEA” DIN PITEŞTI!

Piteştenii care au ieşit astăzi la plimbare în zona centrală a municipiului au avut parte de o surpriză în Piaţa „Vasile Milea”.

Citiți și: Anunțul pe care-l aștepta toată LUMEA! Acum s-a decis!

Mai mulţi comercianţi au instalat tarabe în piaţă la care vând diverse produse, de la dulciuri şi produse cosmetice până la haine, bijuterii şi produse de artizanat. Lângă fiecare stand sunt steaguri ale unor ţări din mai multe zone ale lumii, inclusiv din lumea arabă.

Este vorba de un târg multicultural organizat de o asociaţie culturală arabă şi de o asociaţie a apatrizilor, sub egida Centrului Cultural Piteşti.

Citiți și: Pitești: S-a stabilit! Târgul de Mărțișor urmează să înceapă

Târgul este deschis până mâine, de-a lungul întregii zile. Este pentru prima dată când un astfel de târg are loc în Piteşti, după ce până acum au fost organizate mai multe ediţii ale unui festival multietnic.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90