Donaris 930 x 122

ion georgescu

Ion Georgescu: „Este regretabil, revoltător și șocant. Mioveniul nu este sat fără câini!”

În urmă cu puțin timp, primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a transmis, pe pagina oficială de Facebook, un mesaj ”la rece” despre cele întâmplate zilele trecute, când a fost agresat în propriul birou din Primăria Orașului Mioveni.

Citiți și: Decizie crucială ACUM pentru Ion Georgescu!

Subiectele pe larg, AICI: S. Crăciun, cel care este implicat în bruscarea primarului Georgescu – este liber, dar are control judiciar și AICI – Au apărut imaginile video cu evenimentul șocant în care primarul Georgescu a fost agresat).

MESAJUL PRIMARULUI ION GEORGESCU

„Stimați cetățeni ai orașului,

Citiți și: Breaking. Acum s-a anunțat! Ce s-a întâmplat cu fostul edil din Mioveni, Georgescu!

Dragi prieteni și colaboratori,

Incidentul petrecut în seara de vineri, 11 februarie la primăria Mioveni este regretabil, revoltător și șocant.

Acest mod de exprimare violent și primitiv al unor indivizi certați cu legea nu poate fi tolerat de nicio instituție a statului, iar faptele trebuie condamnate cu fermitate.

Mioveniul nu este un sat fără câini, iar România este un stat european, în care valorile esențiale după care funcționează societatea sunt diametral opuse față de viziunile înguste și opace, debitate de mințile unor indivizi mărunți.

Fără a comenta intenția sau motivele care au condus la acest incident, vă asigur că activitatea mea personală, cât și activitatea administrativă din cadrul primăriei și a Consiliului Local se desfășoară în condiții normale.

Atâta timp cât între reprezentanții statului, funcționari și societate există un raport de echilibru în ceea ce privește respectul reciproc și transparența, veți găsi întotdeauna în noi un partener de dialog și un sprijin real.

În încheiere țin să menționez că acest incident izolat nu poate pune în lumină negativă întreaga activitate a angajaților Poliției Locale Mioveni, cunoscut fiind faptul că aceștia asigură paza instituției.

Sunt comisii de anchetă care analizează toate aspectele care au condus la producerea acestui regretabil episod, iar vinovații vor suporta consecințele.

Cu aleasă prețuire și sinceritate vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și mesajele de încurajare transmise în această perioadă!”, este mesajul transmis de primarul Ion Georgescu.

Reamintim că, și Asociația Orașelor din România a reacționat în cazul agresiunii la care a fost supus edilul, transmițând public solidaritatea în legătură cu această situație.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90