930×122 POSADA 5

flagrant

FOST ANGAJAT SRI, ARESTAT AZI ÎN ARGEȘ – FILMUL FLAGRANTULUI (VIDEO)

Un fost angajat SRI, în vârstă de 46 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost prins astăzi în flagrant în Argeș după ce a luat 500 de lei de la o denunțătoare căreia, în schimbul unei sume de bani, i-a promis că va interveni la factori de decizie și la o comisie de examinare pentru angajarea ei în Ministerul Afacerilor Externe.

Citiți și: A vrut sa dea 1.000 € pentru a scapă de belele! Acum are altele și mai mari!

Informația este furnizată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Potrivit sursei citate, banii au fost găsiți în autoturismul cu care se deplasa fostul angajat SRI, în urma unui flagrant organizat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară de la Serviciul Județean Anticorupție, Poliția Argeș-SICE și SRI-DJI Argeș.

Citiți și: Piteştean prins în maşina altcuiva

Digi 24 precizează că cei 500 de lei ar reprezenta o tranșă dintr-un total de 3.000 de euro pe care fostul angajat SRI i-ar fi cerut denunțătoarei.

Fostul angajat al Serviciului Român de Informații a fost reținut de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș pentru 24 de ore sub acuzația de trafic de influență.

Același fost angajat SRI fusese prins în flagrant și în martie 2010 în timp ce primea 6.000 de euro pentru a interveni pe lângă două judecătoare în scopul soluționării favorabile a unui dosar aflat pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție. Ulterior el a fost condamnat tot pentru trafic de influență la 4 ani de închisoare cu executare.

 

Donaris 555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90