930×122 CAPRA 5

dosarul transferurilor

FOTBALUL A PRIMIT UN GOL DE SENZAȚIE DE LA JUSTIȚIE! VEZI CINE MERGE LA PUȘCĂRIE!

Magistrații au dat astăzi verdictul în dosarul transferurilor de jucători.

Citiți și: Una dintre cele mai „hot” artiste din România, condamnată la pușcărie!

Judecat în dosar, George Copos a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Decizia a fost luată de Curtea de Apel București și este definitivă și irevocabilă.

În același dosar în care a fost judecat fostul patron al Rapidului, au primit condamnări definitive și managerul general al clubului Steaua, Mihai Stoica – 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, fostul acționar al lui Dinamo Cristian Borcea – 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare, impresarul Ioan Becali – 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare, impresarul Victor Becali – 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare, Gheorghe Nețoiu – 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare și Jean Pădureanu – 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare!

Citiți și: Mioveni: Minciuna l-a costat ani de libertate

De asemenea, fostul mare internațional Gheorghe Popescu a primit 3 ani și 1 lună de închisoare cu executare! Amintim că Popescu era candidatul cu cele mai mari șanse să fie ales președinte al Federației Române de Fotbal în locul lui Mircea Sandu. Alegerile sunt programate să aibă loc mâine, 5 martie. (Foto Gheorghe Popescu: adevarul.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90