930 x122 grota rece

parchet

PARCHETUL GENERAL FACE VERIFICĂRI ÎN CAZUL TERENULUI DIN ȘTEFĂNEȘTI OBȚINUT DE GINERELE LUI BĂSESCU

Parchetul General face verificări în dosarul în care ginerele președintelui Băsescu, avocatul Radu Pricop, este acuzat de înșelăciune și fals în înscrisuri.

Citiți și: Breaking. Exclusiv. Primarul Gentea: „I-am dat în judecată!”

Informația a fost furnizată în urmă cu puțin timp de procurorul general al României, Tiberiu Nițu. „Despre o expertiză știu că se discută, dar nu știu ce fel de expertiză, grafică sau de altă natură. Ori de câte ori suntem în prezenţa unor infracţiuni de fals, una dintre modalităţile de soluţionare a problematicii din punct de vedere al laturii civile este anularea înscrisurilor falsificate.”, a declarat procurorul general, potrivit româniatv.net. Se pare că procurorii cercetează dacă Pricop, soțul Ioanei Băsescu, a depus sau nu un act de deces fals pentru a intra, alături de alte persoane, în posesia unui teren din orașul argeșean Ștefănești care a aparținut familiei de liberali Brătianu. Amintim că în contul acestui teren în anul 2012 Curtea de Apel Pitești a decis ca lui Radu Pricop și altor patru persoane statul român să le acorde despăgubiri în valoare de 44.100.000 de lei. Terenul măsoară 905.000 de mp.

Detalii despre acest caz puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/justitie/amanare-dosarul-care-il-vizeaza-si-pe-ginerele-lui-basescu/. (Foto: cancan.ro)

Citiți și: O nouă bază sportivă multifuncțională în Pitești!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3