930 x122 grota rece

condamnare

SENTINȚĂ DEFINITIVĂ! GENERALUL MIHAI CHIRIȚĂ, CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat sentința definitivă în dosarul fraudării unor concursuri de angajare în unități ale Ministerului Apărării Naționale.

Citiți și: Argeș: Visezi să lucrezi în instituții de forță? Se fac înscrieri

Au fost condamnați doi generali și 95 de ofițeri, subofițeri și maiștri militari. Unul dintre cei doi generali condamnați este argeșeanul Mihai Chiriță. Potrivit Mediafax, Chiriță a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare. Conform aceleiași surse, din pedeapsă generalului i se vor scădea cele 24 de ore de reținere de către DNA și arestarea preventivă de aproape două luni. Condamnarea, ca și în cazul primului general, care a primit patru ani de închisoare, este pentru instigare la fals intelectual.

Mihai Chiriță este acuzat că, în calitatea sa de atunci de şef al Direcţiei de Instrucţie şi Doctrine din cadrul Statului Major General al MApN, a intervenit pentru câștigarea incorectă de către unii candidați a unor concursuri pentru ocuparea unor posturi.

Citiți și: Breaking News! Fost fotbalist din Generația de Aur intră la închisoare

Chiriță, originar din comuna argeșeană Nucșoara, a fost în trecut și comandantul Școlii Militare de Aplicații pentru Unități de Luptă „Mihai Viteazul” din Pitești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3