New Profesional Consult 930 x 122

mapn

MApN prelungeşte până în 24 iunie campania de recrutare pentru rezerviştii voluntari

MApN prelungeşte până în 24 iunie campania de recrutare pentru rezerviştii voluntari

Citiți și: Armata Română face angajări! 

Ministerul Apărării Naţionale prelungeşte, până la data de 24 iunie, campania de recrutare pentru cei care doresc să îndeplinească serviciul militar în rezervă în calitate de rezervist voluntar în Armata României.

În această etapă, demarată în data de 16 mai, sunt disponibile 871 de locuri pentru toate categoriile de personal – ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi, a precizat MApN, într-un comunicat de presă transmis miercuri Agerpres.

Citiți și: De astăzi începe recrutarea în Armată! Locuri disponibile în Argeș

Cei interesaţi vor fi informaţi cu privire la avantajele îndeplinirii serviciului militar în calitate de rezervist voluntar la centrul militar zonal, judeţean sau de sector pe a cărui rază îşi au domiciliul.

Candidaţii care nu au fără pregătire militară vor fi consiliaţi în ceea ce priveşte exprimarea opţiunilor, în sensul orientării către funcţiile pentru care îndeplinesc criteriile specifice referitoare la nivelul studiilor şi corespondenţa specializărilor dobândite în viaţa civilă cu armele/serviciile şi specialităţile militare.

Detalii suplimentare pot fi obţinute de la centrele militare zonale, judeţene sau de sector, iar datele de contact ale acestora sunt disponibile pe paginile de internet ale MApN la: https://www.recrutaremapn.ro/contactbir.php şi https://www.mapn.ro/contact/centre_militare/index.php.

În prezent, în structurile Ministerului Apărării Naţionale se desfăşoară procese distincte de promovare, recrutare şi selecţie pentru 2.612 funcţii scoase la concurs în acest an, iar până la data de 3 iunie s-au înscris şi au depus dosarele 9.708 de candidaţi.

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

Un comentariu

  • Daniel spune:

    Armata română unde se freacă menta zilnic nu mai dispune de carne de tun? De aceea scot posturi pentru rezerviști? In caz de război aceștia vor fi trimiși primii pe frontul de luptă!
    Cei care ar trebui sa meargă la luptă sunt cei cu pensii speciale, cu atâtea privilegii, cu pensionare la 45, s.a.m.d!
    Mai scăpăm de povară financiară uriașă!!!

Donaris 570×90