930×122 POSADA 5

irinel bădulescu

MILITAR ARGEȘEAN, EROUL UNUI COPIL DE 10 ANI. SALVAT DE LA MOARTE

Militar argeșean, eroul unui copil de 10 ani. Slavat de la moarte. Irinel Bădulescu, în vârstă de 42 de ani, militar în cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele” din Câmpulung Muscel, a salvat un băiețel de 10 ani de la moarte.

Citiți și: Pitești. Moarte fulgerătoare a unui medic de la Spitalul Militar!

Mai precis, aflat în vacanță, pe litoralul românesc, a salvat de la înec un băiețel de 10 ani. S-a întâmplat marți, 6 augist, pe plaja Modern din Constanța.

„Au strigat 2 femei după ajutor, m-am ridicat să văd ce se întâmplă, erau 3 adulți și un copil în larg. Salavamarul era undeva la 100 – 200 de metri distanță, am fluierat în direcția lui, niște femei au încercat să îl facă atent.

Citiți și: Armata Română face angajări! 

Între timp am intrat în apă, nu știam exact dacă o să pot să fac ceva. Valurile erau puternice, le-am simțit și eu că nu pot să înaintez. Am ajuns la copil, a fost foarte bine că nu intrase în panică, am colaborat foarte bine.

Între timp, și tatăl copilului, care era în apă, a strigat după ajutor. L-au ajutat 2 bărbați care erau în apă. Am reușit să ajungem la mal și am luat copilul în brațe, am stat de vorbă cu el…

Acum doi ani era să mă înec eu… am tras niște concluzii că nu are rost să te joci cu valul. Când am văzut persoanele în apă… Am zis că acel copil trebuie să trăiască”, declară pentru ePitești Irinel Bădulescu.

 

Militarul este, de asemenea, antrenor și multiplu campion mondial la kickboxing. (Sursă foto: Facebook Ministerul Apărării Naționale)

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

New Profesional Consult 570×90