daune materiale

UN TATĂ CERE DAUNE MORALE DE DOUĂ MILIOANE DE EURO DUPĂ MOARTEA FIULUI SĂU: „NU-I VREAU PENTRU MINE”

Pe 27 februarie 2020, Judecătoria Pitești va analiza în sfârșit cererea formulată de profesorul Viorel Nițescu referitoare la acordarea sumei de două milioane de euro cu titlu de daune morale și a sumei de 50.000 de euro daune materiale în dosarul morții fiului său.

Citiți și: EXCLUSIV: PATRONII RESTAURANTULUI PRESTIGE EVENTS, DAȚI AFARĂ DE PROPRIETARUL SPAȚIULUI. CE A DECIS JUDECĂTORIA PITEȘTI

„Voi dona unor organizații care să investigheze astfel de cazuri atunci când autoritățoile competente nu o fac”

Este vorba de cunoscutul caz „Alin Nițescu”, pacientul cu probleme psihice care în 2013, la vârsta de 32 de ani, a murit la Spitalul Județean de Urgență din Pitești după ce, cu o zi înainte, starea sa s-a înrăutățit sever după o injecţie cu un medicament de ultimă generație administrat în cabinetul psihiatrului Ramona Herișanu (inculpată în dosar) de la Spitalul Privat Self Control.

„Nu-i vreau pentru mine. Banii aceștia, dacă o să-i primesc, o să-i folosesc pentru a oferi niște burse la școala unde a învățat Alin, burse pe care noi deja le plătim, și burse pentru alți copii de la școli din zona Câmpulung.

Citiți și: SORIN APOSTOLICEANU, PROCES LA JUDECĂTORIA PITEȘTI

O altă parte din acești bani o voi folosi pentru ajutorarea celor care au avut de suferit de pe urma unor cazuri de malpraxis, iar o altă sumă o voi dona unor organizații care să investigheze astfel de cazuri atunci când autoritățoile competente nu o fac”, declară pentru ePitești profesorul Viorel Nițescu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441