930X122 MAIA

judecătoria pitești

SORIN APOSTOLICEANU, PROCES LA JUDECĂTORIA PITEȘTI

Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului, a hotărât să meargă în instanța de judecată împotriva publicației RoMedia și a reprezentantului acesteia, Sergiu Barbu. Apostoliceanu susține că ziaristul „a mințit și mi-a adus acuzații nefondate”.

Citiți și: „Pur și simplu v-au călcat în picioare!”

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Pitești pe 24 septembrie 2019.

Viceprimarul cere daune morale de 200.000 de lei. Dacă justiția îi va da dreptate, va dona suma, afirmă acesta (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Apostoliceanu nu se lasă și vrea arie protejată: Ce căutăm cu buldozerele în pădure?

„Referitor la presa argeșeană, cred că este momentul ca cineva să ia măsuri, să se termine cu jignirile, acuzațiile nefondate, minciunile, miștourile!

Eu nu am nimic de ascuns, dar viața, privată și publică, trebuie respectată. Adevărul trebuie spus, trebuie scris. Dar nu la comandă, pe bani sau în funcție de interese”, afirmă Sorin Apostoliceanu pentru ePitești.

Am luat legătura și cu Sergiu Barbu, care spune că nu știa de proces și că își va contacta avocatul.

„Nu știu care sunt nemulțumirile domnului Apostoliceanu, nu cunosc obiectul acestui dosar, nu am primit nicio citație până în acest moment. Despre acțiunea în sine vă pot spune că este un caz clasic, în care aleșii locali vor să-și ascundă incompetența și nerealizările în plan profesional prin introducerea pumnului în gură tuturor celor care semnalează aceste insuccese ale administrației locale.

Domnul Apostoliceanu nu înțelege că rolul presei și al meu, ca jurnalist, nu este să laud politicienii sau autoritățile locale pentru ceea ce fac sau ar trebui să facă – lucruri pentru care au fost aleși/numiți – rolul meu este să fiu critic cu puterea.

Viceprimarul Piteștiului trebuie să conștientizeze că există și jurnaliști care semnalează aceste lucruri, nu doar cei care îi dedică articole laudative. Nu am criticat persoana Sorin Apostoliceanu, ci activitatea viceprimarului Piteștiului Sorin Apostoliceanu, care, în opinia mea, este una cu foarte puține reușite după mai bine de trei ani de mandat.

Voi contacta avocatul și vom vedea care sunt pașii pe care îi vom urma”, ne declară Sergiu Barbu.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA