NOR CURIER 930X122

festival

FESTIVAL ROCK’ N’ RIDE ÎN MIOVENI

Bad Breed Motorcycle Club Pitești (alături de Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni) vă invită în perioada 22-23 iunie 2019 în zona de picnic Făget la prima ediție a festivalului „Rock’ n’ Ride”.

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

„Vă așteptăm cu muzică bună, jocuri și concursuri, spațiu de joacă pentru copii, standuri cu mâncare, surprize și multă voie bună”, transmit organizatorii.

Sâmbătă, 22 iunie, ziua va începe la ora 11 cu o expoziție de motociclete pe platoul din Centrul Civic. La ora 13 va începe parada motocicletelor pe traseul Centrul Civic – strada Radu Cel Frumos – strada Ion Pillat – strada 1 Mai – strada Log. Stanciu Mihoveanu – strada Dealul Viilor – bulevardul Dacia – Colibași – zona de picnic Făget.

Citiți și: Pitești. FILSTREET – zi dedicată iubitorilor de poezie

Concursurile cu premii vor recompensa campionii unor întreceri foarte spectaculoase, propuse de organizatori.

Pe lângă demonstrații și jocuri, pe întreg parcursul evenimentului vizitatorii se vor putea perinda pe la multitudinea de standuri cu vânzare. „Rock’ n ’Ride” va găzdui standuri de accesorii moto, școli de șoferi, artizani și obiecte “hand-crafted”.

De la ora 19 și până la miezul nopții, vor concerta Kunnstra (ora 18), Olly of Queens (ora 19), Fără Vise (ora 20), Dan Helciug – cu tribut Queen (ora 21) și Trooper (ora 22:30).

„Petrecerea va continua în jurul butoaielor cu foc. Chitarele reci vor ține isonul poveștilor folk, care s-ar putea să curgă până la cafeaua de dimineață… Intrarea și camparea vor fi gratuite”, precizează organizatorii. (Sursă foto: Facebook)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90