930×122 CAPRA 5

bădulescu

JOHNNY, CEL MAI BUN! MARELE PREMIU!

Argeșeanul Ion (Johnny) Moise Bădulescu a obținut o nouă recunoaștere a calităților sale vocale deosebite. Johnny a câștigat Trofeul Festivalului „Mărțișor Dorohoian”, desfășurat weekend-ul trecut în municipiul Dorohoi, convingând juriul să-i acorde Marele Premiu și, odată cu el, 1.000 de euro.

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

„Sunt foarte fericit! Îmi doresc de trei ani să vin la Dorohoi şi doar anul acesta am reuşit. Mulţumesc juriului pentru încredere, mulţumesc părinţilor mei, care m-au susţinut de fiecare dată şi au venit cu mine! Felicit organizatorii pentru un festival de clasă foarte înaltă, felicit colegii care merită toate aplauzele! Am întâlnit oameni minunaţi, este un public minunat şi mi-a făcut plăcere să cânt pe această scenă.”, a spus Ion (Johnny) Moise Bădulescu, citat de btonline.ro.

La festival, aflat la a XXXIII-a ediţie, au concurat tineri soliști de muzică ușoară din întreaga țară, precum și din Republica Moldova și Ucraina.

Citiți și: Pitești. FILSTREET – zi dedicată iubitorilor de poezie

Despre Ion (Johnny) Moise Bădulescu puteți citi mai multe aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/muzica/o-noua-reusita-pentru-ion-badulescu/

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90