EcoMoto 930×122

diana angelescu

DIANA, MISS ADOLESCENŢĂ LA „MARIA TEIULEANU”

Fotomodelul Diana Alexandra Angelescu este începând din acest an elevă la Colegiul Economic ,,Maria Teiuleanu’’ din Piteşti.

Citiți și: Elevi din străinătate, proiect ambițios la un colegiu din Pitești

Recent carismatica Diana a participat la Balul Bobocilor al colegiului la care învață. A pierdut titlul la o diferență de numai două puncte de câștigătoare. S-a clasat pe locul doi și a devenit Miss Adolescență.

,,Vă mulţumesc din suflet tuturor celor care m-aţi susţinut şi aţi fost alături de mine. De asemenea, le mulţumesc organizatorilor – care au fost pe tot parcursul acestei perioade oameni răbdători şi minunaţi, profesorilor – care m-au ajutat foarte mult, juriului – pentru acest premiu minunat și părinţilor şi mătuşii mele – care au fost cu mine la fiecare pas pe tot parcursul evenimentului.”, a scris Diana Alexandra Angelescu pe contul său de socializare. (Foto: Facebook Dianna Alexandra)

Citiți și: SE DESCHIDE UN NOU HOTEL ÎN PITEȘTI

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3