NOR CURIER 930X122

andreea necula

ÎMPREUNĂ PENTRU ANDREEA NECULA!

Andreea Necula, eleva în vârstă de 16 ani de la Colegiul Economic ,,Maria Teiuleanu’’ din Piteşti diagnosticată cu Limfom Hodgkin Nodular, o afecţiune foarte gravă a ganglionilor limfatici care îi pune viaţa în pericol, este optimistă. Ne-o mărturisește tatăl ei, Ionuț Necula, cu care ePitești a stat de vorbă.

Citiți și: Pitești. Uluitor, ce se predă la o școală cu peste 1600 de elevi

,,De aproximativ două săptămâni Andreea se află la Institutul Clinic Fundeni. A terminat tratamentul cu citostatice, iar ieri i s-a făcut şi transplantul de celule stem. Urmează să facă radioterapie, însă vrem ca acest lucru să se întâmple la o clinică privată, pentru că aparatura de la Fundeni este veche şi depăşită.

La diagnosticul fiicei mele nu se poate interveni chirurgical, însă tratamentul pe care îl urmează şi îl va mai urma este destul de costisitor. Nu ştiu o sumă exactă, dar, din ceea ce am mai aflat de la părinţii care au trecut printr-o astfel de experienţă cu copiii lor, costurile ar fi cuprinse între 1.500 şi 3.000 de euro.

Citiți și: Piteștiul strânge donații pentru Turcia

În acest moment Andreea este bine și are încredere în Dumnezeu că o va ajuta să treacă peste această etapă din viaţa ei!’’, spune tatăl Andreei Necula pentru ePitești.

Vă amintim că puteți face donații în următoarele conturi deschise la BRD:

Lei: RO41BRDE030SV20378740300

Euro: RO85BRDE030SV20660130300

Titularul conturilor: Necula Ionuț, tatăl Andreei.

De asemenea, veți putea dona și la dineul caritabil care va fi organizat pentru Andreea Necula în restaurantul Shaker Events Budeasa. Dineul va avea loc pe 20 noiembrie, cu începere de la ora 20.

Pe aceeași temă vă invităm să (re)citiți articolul următor: http://epitesti.ro/social/andreea-necula-are-nevoie-de-ajutor/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3