930X122 MAIA

covid-19

O NOUĂ ETAPĂ DE TESTARE COVID-19 A ANGAJAȚILOR DIN SERVICIILE SOCIALE

În aceste zile are loc o nouă etapă de testare COVID-19 a angajaților din serviciile sociale de tip rezidențial aflate în subordinea D.G.A.S.P.C. Argeș.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant
Câte persoane vor fi testate

Este vorba despre 539 de angajați care vor fi testați în perioada următoare, după ce Metodologia de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19), elaborată de Institutul Național de Sănătate Publică – Centrul Național de Supraveghere și Control Boli Transmisibile, a fost actualizată la data de 28 aprilie 2020.

Astfel, conform modificărilor survenite, personalul de îngrijire din centrele rezidențiale va fi testat de două ori pe lună, ca urmare a reglementării aspectului privind asigurarea finanțării testării COVID-19 a personalului din serviciile sociale prin Programul național de sănătate publică.

Citiți și: Argeș. Testare medicală, gratuit și nelimitat!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90