930X122 MAIA

flori

PENDIUC A ÎMPĂRŢIT LALELE DIN… POM!

Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, a venit astăzi la conferinţa de presă a instituției pe care o conduce cu un coş cu flori. Edilul i-a oferit fiecărui jurnalist câte o lalea din… copac!

Citiți și: Este în subordinea Primăriei, are directoare tânără și angajați cu abilități de…pompier!!!

Primarul a precizat că arborii lalea (liriodendron tulipifera) plantaţi în urmă cu cinci-şase ani în Piteşti au înflorit acum pentru prima dată. Este vorba de 72 de arbori, la care se adaugă alţi doi cu o vechime de peste 30 de ani. Cei mai mulţi arbori lalea sunt în zona străzii Victoriei (21), pe Exerciţiu şi la Teatrul „Alexandru Davila” (câte 11). Ceilalţi sunt răspândiţi în cartiere.

„Am văzut că s-a făcut mare ştire că în nu ştiu care oraş din ţară au înflorit arborii lalea. Păi noi, în oraşul lalelelor, avem o mulţime de astfel de arbori, care, iată, au înflorit! Numai în zona centrală sunt 36 de arbori lalea, ale căror flori vi le-am oferit acum. Poate nu aţi văzut niciodată până astăzi cum arată!”, le-a spus Pendiuc jurnaliştilor.

Citiți și: Pitești: „Fă-mă de rușine!”/ De ce mă filmezi, mă!?”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3