DANIEL CONSTANTIN MĂTURĂ PE JOS CU MINISTRUL AGRICULTURII | ePitesti
Jupiter 930 x 122

achim irimescu

DANIEL CONSTANTIN MĂTURĂ PE JOS CU MINISTRUL AGRICULTURII

Piteșteanul Daniel Constantin l-a atacat dur pe ministrul Agriculturii, Achim Irimescu. Deputatul de Argeș i s-a adresat ministrului la dezbaterea moțiunii simple „Cel mai mare dezastru în agricultura românească din perioada postdecembristă”, inițiată de ALDE și PSD.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN: ”VREM RESPECT, NU FUNCȚII!”

„Am ascultat cu mare atenţie, iar concluzia este foarte simplă: dacă nu ar fi de plâns vizavi de ceea ce se întâmplă în agricultură, ar fi de râs ceea ce aţi spus dumneavoastră aici! Am văzut ceea ce vedem de mai bine de şase luni: aţi invocat doar scuze pentru ceea ce nu s-a făcut în această perioadă! Am înţeles că şi cei care furnizează energie electrică sunt de vină pentru faptul că dumneavoastră nu performaţi la Ministerul Agriculturii! Spuneaţi că de şapte ori s-a întrerupt curentul şi din motivul acesta nu aţi putut să avansaţi cu anumite lucruri…”, a declarat, ironic, Daniel Constantin, copreședinte ALDE, de la tribuna Parlamentului.

„Am avut o întâlnire cu domnia voastră cu o zi înainte să fiţi audiat în comisia de agricultură. V-aţi notat atunci câteva pagini… (…) Pe 25 noiembrie anul trecut trebuiau lansate două măsuri din Programul Național de Dezvoltare Rurală. Nu le-aţi lansat, le-aţi lansat pe 18 aprilie anul acesta! Pe 15 ianuarie v-am spus că sunt pregătite procedurile simplificate pentru ca toate măsurile din PNDR să fie lansate în sistem continuu. Am înţeles că aţi simplificat procedurile de achiziţii publice… Erau simplificate! Cele pe care le-aţi publicat în momentul de faţă nu diferă cu nimic faţă de anul trecut! Am înţeles că se depun online proiectele… Se depuneau din 2015, domnule Irimescu!”, a acuzat Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii.

Citiți și: SCANDAL ÎN ALDE. DANIEL CONSTANTIN EXPLICĂ

Dr. Vuta 555×222
Grant Salon 570×90
Sunrise 270×300
Posada 270×300
Grant Salon 270×300